Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 11/2016 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Test: Bullermätning i Ford. Provkört: Kia Niro, VW Beetle Dune, Seat Ateca, Fiat Tipo. Konsument: Olagliga lån till bilen. Test: Hyundai Tucson, Nissan X-Trail, VW Tiguan, m.m!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 23 augusti – innehåller bland annat:

- Provkört Seat Ateca är märkets första suv. En VW Tiguan i kompaktare format och till lägre pris. Vi har provkört den, samt udda åket Volkswagen Beetle Dune, nya hybriden Kia Niro, samt Fiat Tipo, som lovar lyxkänsla på budget. 

- Konsument En del bilhandlare erbjuder noll kronor i kontantinsats vid bilköp. Men dessa lån är förbjudna enligt lagen.

- AutoIndex Olika falla ödets lotter. Stolta tyska Volkswagen hamnade i stormens öga, medan amerikanska uppstickaren Tesla steg som en sol, allt enligt Vi Bilägares konsumentundersökning AutoIndex.

- Test Få som köper en suv behöver en terrängbil. Permanent fyrhjulsdrivning och hög markfrigång är då inga prioriterade egenskaper. Vi har ställt Hyundai Tucson, Nissan X-Trail och Volkswagen Tiguan mot varandra.

- Långtest Var rädd om pinnen i Mazda Miata!

- Begrapport Ford Focus.

- Köpguide Kombi mindre mellanklass.

- Resa Vi åker till Bayerska regionen Franken.

- Klassikern Porsche 912.

Plus mycket mer!

Kommentarer

#1
2016-08-28 10:36

Det med pinnen i Mazdainstrumentet var ju enkelt att räkna ut redan när man läste om det första gången, det är dagens trend att man reparerar inte så mycket numera det byts enheter , exemp.saknad belysning till radion i en Kia Ceed byte enhet 20000 kr , helt vansinnigt. Fast duktiga mekaniker och radio reparatörer kan ofta fixa sådana fel. Jag fick nyligen fastlimmat ett glas på min mobil helt gratis av en sån kille. på flera firmor hade jag fått prisuppgift på 1000-2000 kr. Vem tror ni man köper mobil av nästa gång.

#2
2016-08-28 10:42

Enklare att byta hela enheter, det är ju kunden som betalar.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.