Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 10/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 10/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Peugeot 508, Hyundai i20, Mitsubishi Outlander. Reportage: Bränsletillsatser. Test: Audi A8, Lexus LS 500h och Mercedes S-klass. Långtest: Semesterfavoriten. Test: Elcyklar. AutoIndex: Tyngsta delenkäten, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 3 juli – innehåller bland annat:

- Provkört Praktikalitet är inte den starkaste sidan hos nya Peugeot 508. Däremot form och körglädje. Vi har testkört den, samt uppdaterade Hyundai i20 och Mitsubishi Outlander. 

- Test Audi A8, Lexus LS 500h och Mercedes S-klass är en trio med prislappar som inte går av för hackor. Men kan bilarna ändå anses prisvärda? Vi har testat.  

- Långtest Blir semestern i våra långtest bilar – Kia Optima Plug-in, Opel Insignia, Skoda Karoq, Volkswagen Polo och Volvo XC40 – En solig eller mulen historia? Häng med oss ut på sommarvägarna!

- AutoIndex Dags att sammanställa tyngsta delenkäten i Sveriges största konsumentundersökning om bilar. Det handlar om frågorna om bilens kvalitet, köregenskaper och ekonomi. 

- Konsument Bränsletillsatser lovar positiva effekter på förbrukning, utsläpp, prestanda och motorns livslängd. Men är de verkligen att lita på? Vi Bilägares granskning visar att det finns anledning att vara skeptisk.  

- Resa Vi besöker svenska festplatser. Från sol, spelmän och folkdanstoner till hällristningar, eldar och dans i sommarnatt.

- Test Vi testar nio elcyklar.  

- Begrapport Mercedes A-klass.

- Köpguide Golfklassare.

- I backspegeln Saab Viking

Plus mycket mer!

 

Läs tidningen 

Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Taggar: Aktuellt nummer

Kommentarer

#1
2020-01-20 11:31

Kan man inte läsa gamla artiklarna online? Vad är det då för vits med premiumkonto?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.