Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 10/2016 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: SsangYong Tivoli, BMW 225xe, Audi A3 Sportback. Konsument: Bluffande bilhandlare. Test: Tesla Model S, BMW 7-serie, Mercedes S-klass. Långtest: Bästa semesterbilen, m.m!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 5 juli – innehåller bland annat:

- Provkört Koreanska SsangYong gör ett nytt försök i Sverige med suven Tivoli. Vi har provkört den och Audi A3 Sportback, samt första flexbilen med laddhybridteknik: BMW 225xe.

- Konsument Bilen du drömmer om kan visa sig vara en skrothög från USA. Svenska handlare importerar bilar som dömts ut som skrot. Bilar som är potentiellt livsfarliga.

- Test Anta att Fortuna plötsligt smeker dig och en miljon blir över till en riktigt lyxig bil. Ett angenämt men svårt val väntar. Tre möjliga kandidater är BMW 7-serie, Mercedes S-klass och Tesla Model S. Vi har hittat vår favorit.

- Långtest Semestern hägrar för långtestbilarna. Vilken i kvintetten uppfyller bäst alla krav som då ställs? I klassiska industrimiljöer i Uppland tog vi reda på de verkliga bruksvärdena och hittade en – nej två! – segrare.

- Garaget Test av takboxar.

- Begrapport Mazda MX-5.

- Köpguide Cabrioleter.

- Resa Vi åker på bunkersafari i södra Sverige längs Per Albin Hansson-linjen.

- Klassikern Mercedes SL Pagoda.

Plus mycket mer!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.