Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 09/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 09/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Suzuki Jimny, Mercedes E-klass laddhybrid, Skoda Kodiaq RS. Test: Kombikamp där nya Toyota Corolla utmanar Kia Ceed och Hyundai i30. Långtest: Barnsäkerhet. AutoIndex: Bilmodellerna med nöjdast ägare. Intervju: Tomas Eneroth. Resa: Paris, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 11 juni – innehåller bland annat:

- Provkört Är charmiga krabaten Suzuki Jimny mer terrängbil än discojeep? Vi har provkört den, samt Mercedes E-klass kombi som laddhybrid och sportigaste utförandet av Skoda Kodiaq, med tillägget RS.     

- Test Suvar må attrahera, men det är ändå kombin som håller det fastaste greppet om de svenska bilköparna. Nya Toyota Corolla väntas bli en av storsäljarna – vi ställer den mot de populära konkurrenterna Kia Ceed och Hyundai i30. 

- Långtest Vi synar säkerhetsnivån för de yngsta passagerarna i årets långtestbilar – Audi A6 Avant, Dacia Duster, Ford Focus Active, Hyundai Kona Electric och Volvo V60 – och hittar stora skillnader.  

- AutoIndex Toyota segrade som bilmärke i årets konsumentundersökning. Men hur ser det ut när vi går in på modellnivå? Här är resultatet.      

- Konsument Jämförelse av servicepriser på Audi och BMW.  

- Resa Vi turistar i Paris. 

- Begrapport Ford Kuga. 

- Köpguide Fyra konkurrenter.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.