Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 09/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 09/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Mercedes X-klass, Ford Flesta ST, Mercedes E400 Cabriolet. AutoIndex 2018: Nöjdast med modellen. Test: Mercedes A-klass mot Honda Civic och BMW 1-serie. Bilekonomi: Allt om maskinskador. Reshunger: Test av 13 vägkrogar. Teknik: Ultrasnabb laddning snart här, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 12 juni – innehåller bland annat:

- Provkört En stjärna i fronten ska skänka status till bruksbilen. Mercedes X-klass är i grunden en Nissan Navara. Vi har provkört den och Ford Fiesta ST, samt Mercedes E-klass med fällbart tak.   

- Test Fjärde generationens Mercedes-Benz A-Klass är späckad med ett för klassen rikt mått av spännande teknik. Det blir en tuff uppgift för BMW 1-serie och Honda Civic att utmana.     

- AutoIndex Här är de bilmodeller som ägarna är mest nöjda med.     

- Bilekonomi Maskinskadeförsäkringen kan rädda dig från ekonomisk krasch när bilen havererar. Vi har jämfört försäkringarna och tittat på vilka bilar som oftast drabbas av maskinskador. 

- Vägkrogar Vi kartlägger vilka matställen längs E6:an som serverar godast mat. 

- Teknik Elen ska fullkomligt forsa ur den nya sortens "ultrasnabba" elbilsladdare. Nu saknas bara en sak: bilarna som klarar att laddas med sådan hastighet.   

- Konsument När det gäller högerregeln kan även ett stillastående fordon anses vållande till kollision. Det hände Jerry i Järfälla.     

- Begrapport Subaru Forester.

- Köpguide Fyrhjulsdrivna suvar.

- I backspegeln Nordtest 1974. 

Plus mycket mer!

 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Vi Bilägare

Beställ tidningen: Vi Bilägare. Välkommen till Pressbyrån.se, Sveriges största tidningsbutik på nätet.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.