Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 09/2016 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Volvo V90, Alfa Romeo Giulia QV, Ford Edge. Teknik: Allt om Adblue. Test: VW Passat, Skoda Superb, Renault Talisman. Autoindex: Uppåt för Dacia, m.m!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 14 juni – innehåller bland annat:

- Provkört Nya V90 kan vara Volvos bästa modell hittills. Vi har provkört den samt Fords suv Edge och Alfa Romeo Giulia i Quadrifoglio-version.

- Teknik Dieselbilar med Adblue blir allt vanligare. Men att fylla på vätskan är inte så enkelt som biltillverkarna vill få dig att tro. Vid slarv går motorn inte att starta.

- Test En talisman är ett magiskt föremål som skänker sin ägare lycka. Kan Renaults nya kombi leva upp till detta när den ställs mot Skoda Superb och Volkswagen Passat? Vi har testat!

- Teknik Volvo har visat koncepten till sin nya 40-serie som ser ut att gå en elektrisk framtid till mötes.

- AutoIndex Det rumänska lågprismärket fortsätter att locka till sig kunder. I Sverige är det uppåt värre: största noterade förbättringen i kundnöjdhet bland alla granskade märken.

- Begrapport Mercedes E-klass.

- Köpguide Rymliga kombi.

- Resa Vi besöker fem sydsvenska trädgårdar.

- Klassikern Saab 99 Turbo.

Plus mycket mer!

Kommentarer

#1
2016-06-21 20:19

Hittar inte var jag gör inlägg eller ställer frågor!!...????
Mvh Björn Ristner

#2
2016-06-21 21:04

.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.