Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 08/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 08/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Subaru Forester, Toyota Camry, Mercedes V-klass, Volvo V60 T8. Test: Femkamp mellan VW Golf, Kia e-Niro, Toyota Corolla, Mazda3 och Subaru Impreza. Konsument: Tidsfråga innan rostiga gasbilar exploderar. AutoIndex: Nöjdaste bilägarna.

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 21 maj – innehåller bland annat:

- Provkört I femte generationen av Subaru Forester får boxermotorn elassistans. Vi har provkört den, samt Toyota Camry som gör comeback i Europa, en uppdaterad version av familjefraktaren Mercedes V-klass, samt toppversionen av Volvo V60 som laddhybrid – T8 Twin Engine.    

- Test Storbatalj där fem bilar gör upp om segern. Golfklassen uppdateras ständigt med ny kompetens. Vi matchar den mot utmanarna Toyota Corolla som hybrid, Mazda3 som mildhybrid, elbilen Kia e-Niro och Subaru Impreza med fyrhjulsdrift. 

- Konsument Det är en skrämmande syn som möter den som tittar in under flera av Opels gasbilar, där rosten äter sig in i gastankarna. Det är bara en tidsfråga innan en tank exploderar, säger vår rostskyddsexpert.

- AutoIndex Resultaten från Sveriges största konsumentundersökning om bilar, AutoIndex är här. I första delen går vi igenom hur nöjda svenskarna är med sitt bilmärke.      

- Garaget Test av lyktputs.  

- Resa Vi kryssar till Helsingfors. 

- Färjeguiden Här är alla linjer och tider för dig som ska ut och åka båt i sommar.

- Begrapport Seat Leon.

- Köpguide Fyra konkurrenter.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.