Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 07/2016 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Jaguar F-Pace, DS3. Test: Dags för Golfturnering mellan Renault Mégane, Opel Astra och Peugeot 308. Rost: Biltillverkarnas hemliga rostlista. Konsument: Lägre försäkringspremie med övervakning, m.m!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 3 maj – innehåller bland annat:

- Rost Vi Bilägare har kommit över rostlistan som bilindustrin vill hålla hemlig. Den visar att rostskyddet inte har blivit bättre de senaste åren, trots att man hävdat motsatsen. 

- Konsument Vi träffar en av de första bilägarna i Sverige som skaffat en bilförsäkring som baseras på hur bilen körs. Mjuk körning ger lägre premie.

- Test Nya Mégane är Renaults hopp i den allt tätare Golfklassen. Men har den vad som krävs när motståndet utgörs av Årets Bil 2014, respektive 2016: Opel Astra och Peugeot 308?

- Provkörning Jaguar skrotar kombiversioner och satsar allt på suven F-Pace. Det kan visa sig vara ett bra beslut. Vi har provkört den och även uppdaterade DS3.

- Begrapport Kia Sportage.

- Köpguide Suvar.

- Resa Vi turistar i danska Skagen.

- Långtest Vi lät två ljudexperter bedöma musikanläggningarna i årets långtestbilar.

- Klassikern Jaguar XJ-S

Plus mycket mer!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.