Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 06/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 06/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: VW T-Cross, Range Rover Evoque, Renault Kadjar, Honda HR-V. Test: Suvfajt mellan Citroën C5 Aircross, Honda CR-V och Toyota RAV4. Konsument: AdBlue fryser. Miljöbil: Brandfaror i elbilar och gasbilar. Långtest: Trafiksäkra mediesystem? Resa: Tunisien, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 16 april – innehåller bland annat:

- Provkört Andra generationen Range Rover Evoque är en helt ny konstruktion. Vi har provkört den, samt Volkswagens minsta suv T-Cross, samt uppdaterade versionerna av Renault Kadjar och Honda HR-V.  

- Test Två populära suvmodeller i nya upplagor möter en nykomling i en klass där konkurrensen är stenhård. Vi testar Citroën C5 Aircross, Honda CR-V Hybrid och Toyota RAV4.

- Långtest Att fippla med telefonen när man kör är förbjudet. Vi tittar på hur bra mediasystemen i våra fem långtestbilar är på att ta hand om telefontrafiken och låta föraren ha ögonen på vägen.

- Miljöbil Batterier som självantänder och sprider giftiga gaser. Gastankar som förvandlas till brandbomber och eldkastare. I värsta fall kan el- och gasbilar bli livsfarliga vid en krock eller brand.    

- Miljöbil Kampen om batterierna. Tiotusentals jobb står på spel när Europa hamnat på efterkälken med batteriproduktion. Men svenska Northvolt visar vägen framåt.

- Konsument Svensk vinter får nya dieselbilar att krångla. Systemet för avgasrening riskerar att gå sönder i kylan. Åtskilliga bilägare som kör Volkswagen och Volvo har drabbats. .  

- Resa Vi besöker Tunisien och rider på dromedarer.

- Begrapport Mazda 6.

- Köpguide Fyra konkurrenter.

- Garaget Test av rengöringsdukar. 

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.