Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 06/2017 – nytt nummer

Vi Bilägare 06/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Test: Volvo V90 Cross Country mot Mercedes E-klass All-Terrain och Audi A6 Allroad. Provkört: Opel Insignia, Mazda CX-5, Kia Picanto, Suzuki Swift, Hyundai i20 Active. Bilekonomi: Så slår de nya skattereglerna. Konsument: Bakaxelhaveri på VW. Och mycket mer!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 18 april – innehåller bland annat:

- Bilekonomi Den nya bilskatten slår brett. Regeringens bonus-malus-förslag straffar de flesta bilar, även gamla. Vi har gjort uträkningar på vad några vanliga modeller kan komma att kosta i skatt.

- Provkört Nya Opel Insignia erbjuder massor av utrymme, komfort och design för pengarna. Vi har provkört den, samt uppdaterade Mazda CX-5, senaste generationen av Kia Picanto och nya Suzuki Swift. Vi har även provat Hyundai i20 Active, med mera skärmplast och högre markfrigång. 

- Test Att göra mer fältmässiga versioner av bilar har visat sig vara en smart affärsidé, men adderar de egentligen något mervärde till så kallade premiummärken? Vi testar Audi A6 Allroad, Mercedes E-klass All-Terrain och Volvo V90 CC.

- Konsument Krockskadade och inlösta bilar rullar vidare med dold historik och fusklagningar. Vi tittar närmare på ett kritiserat fenomen i bilbranschen.

- Konsument De köpte ny Volvo XC90 som dragbil till husvagnen. Problemet är att bilen inte klarar jobbet på grund av dragkrokens placering.

- Konsument Bakaxeln på Passaten havererade två månader efter köpet, vilket ledde till en reparation på 20 000 kronor. Nu strider bilägare och bilfirma om huruvida felet fanns där innan köp.

- Miljöbil Svensk före detta Teslaanställd vill bygga Europas största batterifabrik i Sverige.

- Resa Vi besöker tre svenska bilbyggarstäder och letar spår från forna bilbyggardagar.

- Garaget Test av garagedomkrafter.

- Begrapport Volvo V60.

- Köpguide Familjedieslar.

Plus mycket mer!

Kommentarer

#1
2017-04-20 12:43

Jag saknar fortfarande mitt ex - brukar få den i lådan veckan innan den kommer ut i butik. Att jag inte fick den förra veckan tänkte jag berodde på påsken, men jag har alltså fortfarande inte fått den!
Är det några kända allmänna problem med distributionen av detta nummer eller är det (som vanligt) Posten som klantat sig?

#2
2017-04-20 12:46

Hej redaktionen, när ska ni skriva om VWs fix för avgasfusket? Har visat sig försämra bilens egenskaper avsevärt, kanske kan vara bra för VAG-ägare att veta. Svårt att rekommendera att avstå fixet med tanke på miljö men kanske kan vara ett enskilt val.

#3
2017-04-24 15:50

Jag fick slutligen tidningen i fredags, dvs den 21 april. Mycket förvånande att det dröjde så länge - återstår att se hur det blir vid nästa nummer...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.