Bild
Nästa artikel
Aktuellt nummer

Vi Bilägare 05/2020 – nytt nummer

Publicerad 24 mars 2020 (uppdaterad 24 mars 2020)
Test: Sommardäck för suvar. Godisbitarna Peugeot 208, Renault Clio och Mazda 2 gör upp om bästa småbil. Prov: BMW 330e sedan och Audi A4. Häng med i trafikpolisens vardag. Volkswagens nya rostskydd. Och så slår Coronaviruset mot bilbranschen.
Däck: Högbyggda suvar ställer stora krav på däcken. Vi testar åtta däck i dimensionen 225/60 R18 och finner storsa skillnader i prestanda.  

Test: Vi öppnar påsen med smågodis och provsmakar. Peugeot 208, nykorad Årets Bil 2020, går en tuff match mot franska ärkerivalen Renault Clio och den nyss ansiktslyfta Mazda 2. 

Trafiksäkerhet: Trafikpoliserna blir allt färre och syns inte lika mycket längs våra vägar längre. Så här ser deras arbetssituation ut idag.

Provkörning: Nya versionen av BMW:s laddbara 3-serie i sedanform gör mycket som underlättar vardagen, men är bråkig på en punkt. Vi har provkört den och även uppdaterade versionen av Audi A4.

Reportage: Sjuka människor, inställda evenemang, stängda arbetsplatser, tomma lager, reseförbud och mindre köpvilliga kunder. Effekterna av Coronavirusets härjning sprider sig över världen och bilindustrin är en av de sektorer som drabbas hårt. 

Rostskydd: Volkswagens nya elbil ID.3 har en vågad materialmix. Trippelskydd ska motverka att stål och aluminium aldrig kommer i kontakt med varandra. Dessutom är underredet helt täckt av hårdplast.

Långtest: Hyundai Kona tappade handtaget.  

Begtest: Nissan Qashqai + fyra crossovervarianter.  

Resa: Brittiska filmslott.

 
Här kan du hitta Vi Bilägare

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Köp tidningen

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.