Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 05/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 05/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: DS3 Crossback, Nissan E-NV200 Evalia. Test: Terrängtrion Volvo V60 CC, Audi A4 Allroad och Skoda Octavia Scout gör upp. Däck: Test av årets sommardäck. Konsument: Skillnad i batterigaranti på elbilar och laddhybrider. Resa: Skidåkning i Kungsberget, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 26 mars – innehåller bland annat:

- Provkört DS3 Crossback är ett litet högbygge med hög komfort. Vi har provkört den, samt Nissans sjusitsiga elskåpbil E-NV200. 

- Test Rustade med fyrhjulsdrift, högre markfrigång, svart plast runt hjulhusen och hasplåtsplast står vår testtrio redo att mötas i bilistisk fälttävlan. Audi A4 Allroad, Skoda Octavia Scout och Volvo V60 Cross Country. 

- Däck Dags för årets stora test av sommardäck. På startlinjen står Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Michelin och Nokian, alla 205/55 R16. Samt en joker: ett kontinentalt vinterdäck.    

- Miljömärkt Vi har gjort en djupdykning i batterigarantin till elbilar och laddhybrider. Det visar sig att villkoren skiljer dramatiskt och att batteriet tillåts tappa upp till 45 procent av sin kapacitet inom ramen för normalt slitage.    

- Bilsalong Nyheterna i Genève och vinnaren av Årets Bil 2019: Jaguar I-Pace.

- Bilteknik Vad har Volvo, Polestar och Lynk & Co gemensamt? Svaret är CEVT i Göteborg. Vi har besökt dem och fått en inblick i en ny gren av svensk bilindustri.  

- Resa Vi reser till familjevänliga Kungsberget för att åka skidor.

- Långtest Ljuskoll på vår elbil Hyundai Kona Electric. 

- Begrapport Citroën C4 Picasso.

- Köpguide Fyra konkurrenter. 

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.