Nästa artikel
Vi Bilägare 05/2019 – nytt nummer
Aktuellt nummer

Vi Bilägare 05/2019 – nytt nummer

Publicerad 26 mars 2019 (uppdaterad 26 mars 2019)
Provkört: DS3 Crossback, Nissan E-NV200 Evalia. Test: Terrängtrion Volvo V60 CC, Audi A4 Allroad och Skoda Octavia Scout gör upp. Däck: Test av årets sommardäck. Konsument: Skillnad i batterigaranti på elbilar och laddhybrider. Resa: Skidåkning i Kungsberget, med mera!
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 26 mars – innehåller bland annat:

- Provkört DS3 Crossback är ett litet högbygge med hög komfort. Vi har provkört den, samt Nissans sjusitsiga elskåpbil E-NV200. 

- Test Rustade med fyrhjulsdrift, högre markfrigång, svart plast runt hjulhusen och hasplåtsplast står vår testtrio redo att mötas i bilistisk fälttävlan. Audi A4 Allroad, Skoda Octavia Scout och Volvo V60 Cross Country. 

- Däck Dags för årets stora test av sommardäck. På startlinjen står Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Michelin och Nokian, alla 205/55 R16. Samt en joker: ett kontinentalt vinterdäck.    

- Miljömärkt Vi har gjort en djupdykning i batterigarantin till elbilar och laddhybrider. Det visar sig att villkoren skiljer dramatiskt och att batteriet tillåts tappa upp till 45 procent av sin kapacitet inom ramen för normalt slitage.    

- Bilsalong Nyheterna i Genève och vinnaren av Årets Bil 2019: Jaguar I-Pace.

- Bilteknik Vad har Volvo, Polestar och Lynk & Co gemensamt? Svaret är CEVT i Göteborg. Vi har besökt dem och fått en inblick i en ny gren av svensk bilindustri.  

- Resa Vi reser till familjevänliga Kungsberget för att åka skidor.

- Långtest Ljuskoll på vår elbil Hyundai Kona Electric. 

- Begrapport Citroën C4 Picasso.

- Köpguide Fyra konkurrenter. 

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.