Nästa artikel
Vi Bilägare 05/2017 – nytt nummer
Aktuellt nummer

Vi Bilägare 05/2017 – nytt nummer

Publicerad 29 mars 2017 (uppdaterad 29 mars 2017)
Däcktest: Test av suvdäck. Provkört: Alfa Romeo Stelvio, Peugeot 5008, Seat Leon. Test: BMW 5-serie mot Mercedes E-klass och Volvo S90. Bilnyheter: Allt om nya Volvo XC60. Bilekonomi: 9 fällor att undvika vid privatleasing. Konsument: Motorfel efter VW-åtgärd, m.m!
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 28 mars – innehåller bland annat:

- Däcktest Dags för del två i årets sommardäcktest. Suvar och crossovers blir allt populärare. Därför testar vi fem däck med dimensionen 235/50 R18.

- Provkört Vi provkör Alfa Romeos första suv, kallad Stelvio. Vi testar också storsuven Peugeot 5008 och ansiktslyfta Seat Leon som får Volkswagen-teknik till reducerat pris. 

- Test Hur bra är BMW:s nya 5-serie? Rår den på värsta konkurrenten Mercedes E-klass? Matchar den erkänt kompetenta Volvo S90? När premiumtillverkarna uppdaterar sina modeller står mycket på spel.

- Långtest Uppdatering om Volvo V90:s läckande baklucka, Kia Niro har fått dragkrok och Suzuki Ignis lider av ryckig styrning.

- Bilekonomi Alltfler svenskar väljer att privatleasa sin bil, men vet de egentligen vad de ger sig in på? Hyresavtalen är snåriga och fallgroparna många. Vi har listat de 9 värsta leasingfällorna!

- Bilsalongen i Genève Peugeot 3008 blev Årets Bil, samt allt om nya Volvo XC60 och andra nyheter på Genèvesalongen.

- Resa Vi provar att semestra i en småtting till husbil.

- Konsument Kort efter mjukvaruuppdateringen tappade hans Golf kraft och EGR-ventilen var tvungen att bytas. Ett troligt följdfel av Volkswagens dieselåtgärder, enligt en motorexpert.

- Begrapport Hyundai i30.

- Köpguide Vardagsbilar med dieseldrift.

Plus mycket mer!
Här kan du hitta Vi Bilägare 05/2017:

Gå in på tidsam.se/aterforsaljare/hitta-din-tidning. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2017-03-29 10:35
Mattse

I detta nummer: stort test av Volvo S90 och stort fokus på nya Volvo XC60. I nästa nummer stort test av Volvo V90CC. För vem skrivs tidningen egentligen? De som köper Volvos nya modeller (och det är många då det är kö till i höst för att få dem) har redan bestämt sig och lär knappast bry sig om ett test visar om de är sämre eller bättre än konkurrenterna. Kvar att läsa testerna är då drömmare som aldrig får råd med en bil för 500.000 kr men som kanske tycker att det är kul att läsa om dem.

#2 • Uppdaterat: 2017-03-29 13:00
N-iklas

Och de som förväntar sig att få bekräftat att Volvo är bäst... Som Volvo varit i alla tider...
Ren underhållning alltså.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.