Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 04/2021 – nytt nummer

Vi Bilägare 04/2021 – nytt nummer

Aktuellt nummer

✔Vi testar bildelning – lönar det sig jämfört med privat bil? ✔Nya Hyundai Tucson går en match mot Volvo XC40 och VW Tiguan. ✔Provkört: Cupra Formentor laddhybrid och Mercedes S-klass ✔Vi synar vagnskadegaranti – varning för hög självrisk. ✔Test: BMW i3 som begagnad. ✔Senaste nytt från långteststallet. ✔Plus mycket mer!

Köp tidningen direkt i vår shop

Köp Vi Bilägare 04/2021. Porto ingår!
 • Som från ingenstans kom vintern till Stockholm. För att fira tussade testlaget ihop tre suvar i den stadsvänliga kompaktklassen. Volvo XC40 utmanas av uppdaterade storsäljaren VW Tiguan och fjärde generationens Hyundai Tucson. Vem segrar?
   
 • En ny Mercedes S-klass måste sätta ny standard på flera områden, inte minst i komfort och banbrytande teknik. Vi har provkört senaste generationen plus prestandamärket Cupras numera även laddbara crossover, Formentor
   
 • Vi granskar vagnskadegarantin som trots att den kritiseras av Konkurrensverket håvar in miljardbelopp till försäkringsbolagen. 
   
 • Vi testar BMW i3 som begagnad och listar fyra konkurrenter till elbilen. 
   
 • Det sägs att bildelning är framtiden. Men hur fungerar det i praktiken? Vi testar tjänsterna M, Aimo, Snappcar och Kinto och jämför med privat bil. 
   
 • På 1920-talet skickades en armé av arbetslösa ut i Sverige för att bygga vägar. De spikraka sträckorna, kallade AK-vägar, finns kvar än idag. 
   
 • I delrapporten från långtestförarna har fyrhjulsdriften slutat fungera i Mercedes GLB, VW ID.3 mjukvaruuppdateras till 2.0 för att få bukt med buggfesten, och Volvo V90 får dörrproblem. 
   
 • I garaget testar vi reflekterande kläder och belysning, allt för att kunna synas på bästa sätt i mörkret. 
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.