Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 03/2018 – nytt nummer

Vi Bilägare 03/2018 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Nissan Leaf, Honda Jazz, Honda Civic.Test: Kompaktsuvkamp mellan Volvo XC40, Jeep Compass och VW Tiguan. Långtest: Resultatet från årets vintertest. Bilekonomi: Rensa och byta partikelfilter. Årets Bil: 1977 mot 2017. Resa: Vintrigt i Järvsö. I backspegeln: Saab 900, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 20 februari – innehåller bland annat:

- Provkört Nissan Leaf tar ledningen bland de "billigare elbilarna när det gäller räckvidd – 30 mil. Vi har provkört den och även Honda Jazz, samt Honda Civic – båda med nya motorer.

- Test Dags för den svensk-kinesiska förväntade storsäljaren Volvo XC40 att ge sig in i slaget om kompaktsuv-köparna. Två av konkurrenterna heter Jeep Compass och Volkswagen Tiguan. 

- Årets Bil Den ena fick utmärkelsen 1977 och den andra 2017. Vad har hänt på 40 år? Vi låter Rover 3500 gå en match mot Peugeot 3008.

- Bilekonomi Att byta partikelfiltret i en dieselbil kan bli en ekonomisk chock. Det kan kosta uppemot 20.000 kr. Men det finns en billigare lösning. 

- Långtest Dags för årets långtestbilar – Volvo XC40, Kia Optima SW laddhybrid, Opel Insignia, Volkswagen Polo och Skoda Karoq – att bekänna färg i snöföre och kyla. Hur klarar de vintertestet?

- Resa Vi åker till skidbackar, långdskidspår och möten med rovdjur i Järvsö.

- Konsument Folksam listar sina bästa bilval.

- Prislista Suvar/flexbilar

- Begrapport Volkswagen Sharan.

- Köpguide Flexbilar.

- I backspegeln Saab 900

Plus mycket mer!

 
Här kan du hitta Vi Bilägare

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare

Vi Bilägare

Beställ tidningen: Vi Bilägare. Välkommen till Pressbyrån.se, Sveriges största tidningsbutik på nätet.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.