Bild
Nästa artikel
Aktuellt nummer

Vi Bilägare 03/2017 – nytt nummer

Publicerad 21 februari 2017 (uppdaterad 21 februari 2017)
Provkört: Kia Rio, BMW 5-serie, Mini Countryman, Mazda 3. Bilekonomi: Hårt skattetryck på bilen. Test: BMW i3, Nissan Leaf, Hyundai Ioniq Electric. Långtest: Årets vintertest. Historiskt: Bäddat för högersväng, m.m!
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 21 februari – innehåller bland annat:

- Provkört Mazda 3 har fått en ansiktslyftning och en ny dieselmotor. Men går ekonomikalkylen ihop? Vi har provkört den, samt Kia Rio, BMW 5-serie och Mini Countryman aom kliver upp en klass och gör anspråk på att vara familjebil.

- Test Nu börjar alltfler elbilstillverkare lova omkring 30 mil i körsträcka, men hur långt kommer man egentligen i svenskt vinterklimat? Vi testar BMW i3, Nissan Leaf och nya Hyundai Ioniq Electric.

- Långtest Vi fick jaga kylan för att kunna sätta våra långtestbilar på det hala i den övning som alltid inleder teståret. Till slut hittade vi både vintern och en vinnare.

- Bilekonomi Sveriges bilister är inte bara överbeskattade, de är dubbelt överbeskattade! Det visar en granskning som Vi Bilägare har gjort. Där framgår också att skattetrycket inte kommer att lätta inom överskådligt framtid – det kommer tvärtom att bli högre.

- Historiskt Den svenska propagandaapparaten gick på högvarv för 50 år sedan. Dagen H skulle inte undgå någon. Floden av information och prylar av alla de slag var massiv inför högertrafikomläggningen.

- Resa Det är nya tider på forna grisfestön. Hållbar turism är i fokus när vi bilar runt Mallorca.

- Konsument Opel-verkstaden hävdade "Goodwill-garanti" och krävde bilägaren på 30 procent av reparationskostnaden. Nu visar det sig att inte ens Opel Sverige vet vad en "Goodwill-garanti" är.

- Begrapport Audi A6.

- Köpguide Stora kombibilar.

Plus mycket mer!

Relaterade dokument

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.