Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 02/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 02/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Toyota Proace Verso, Aston Martin Vantage. Test: Honda CR-V möter Kia Sportage och Ford Kuga. Miljöbil: Tips om laddboxar. Test: Bäst/sämst lastförmåga. Test: Imskyddsmedel, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 8 januari – innehåller bland annat:

- Provkört Hur känns en leksak för de riktigt rika? Vi har provkört nya Aston Martin Vantage. Dessutom har vi provat familjebussen Toyota Proace Verso.  

- Test Suvar i kompaktklassen är multiverktyg på fyra hjul. Vi låter den nya generationen Honda CR-V möta populära Kia Sportage och veteranen Ford Kuga.

- Ljus Hur har bilarnas strålkastare förändrats genom åren? Vi gör en djupdykning i ljusarkivet och jämför utvecklingen hos bilmodeller av olika generationer.  

- Miljöbil Att ladda elbilen eller laddhybriden hemma blir snabbare och framför allt säkrare med en laddbox – men vilken ska man välja? Här är tio saker att tänka på. 

- Test Vilken bil sväljer flest backar? Vi listar lastförmågan hos 249 olika modeller och förklarar skillnaden mellan Vi Bilägares backtest och biltillverkarnas VDA-norm. 

- Trafik Här är kommande års stora planerade vägprojekt från norr till söder.   

- Resa Vi utforskar ön Malta.  

- Bilhistoria Nostalgitripp med biltillbehör från förr. 

- Begrapport Volvo V60 CC.

- Köpguide Fyra konkurrenter.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.