Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 02/2016 - nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Kia Sportage, Toyota RAV4 Hybrid, Ford Galaxy. Test: DS 4, Fiat 500X och Honda HR-V går en match mot varandra. Konsument: Pålitligare bränslesiffror. Porträtt: Steve Mattin, bildesigner, m.m!.

Vi Bilägare 02/2016 - nytt nummer
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 9 februari – innehåller bland annat:

- Konsument Den hårt kritiserade körcykel som används för att fastställa bilarnas bränsleförbrukning och CO2-utsläpp är på väg att skrotas. 2017 införs ett betydligt tuffare test som ska ge mer realistiska siffror. Vi har synat den nya mätmetoden.

- Test Småbilar med svällande karossmuskler blir allt vanligare – men är de något att ha? Vi har testat nya prestigemodellen DS 4, fyrhjulsdrivna Fiat 500X och pånyttfödda Honda HR-V.

- Porträtt Han bestämde hur Volvo S60, V60 och XC60 skulle se ut. Nu ska Steve Mattin göra samma sak med ryska folkbilen Lada. Vi har träffat bildesignern.

- Provkörning Nu kommer en helt ny Ford Galaxy på samma tekniska grund som senaste Mondeo. Toyota stryker dieselmotorn från utbudet och satsar istället på en hybridversion av RAV4. Nya Kia Sportage har vuxit åt alla håll och är bättre än föregångaren på de flesta punkterna.

- Konsument Panoramataket läcker på Volkswagen Sharan.

- Begrapport Skoda Yeti.

- Köpguide Kompakta suvar/crossovers.

- Resa Vi skidsemesterar i Funäsdalen/Röros.

- Garaget Test av startkablar.

Plus mycket mer!

Köp tidningen i butik eller få den hemskickad via Tidningstorget.
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.