Bild
Nästa artikel
Vi Bilägare 01/2019 – nytt nummer

Vi Bilägare 01/2019 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Ford Edge, Suzuki Vitara, Kia Sorento, Ford GT. Test: Laddhybriderna Kia Optima, VW Passat och Mitsubishi Outlander. Långtest: Årets långteststall. Konsument: Därför blir bränslet dyrare och dyrare. Resa: Shopping i Ullared. Gör det själv: Rent i kupén, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 8 januari – innehåller bland annat:

- Provkört Två år efter lanseringen får Fords mellanklassuv en översyn. Vad provkör den, samt uppdaterade Suzuki Vitara, förnyade Kia Sorento och extremsportvagnen Ford GT.  

- Långtest Vi har köpt in fem nya bilar som ska rulla 4 000 vardera under 2019. Dessutom summerar vi teståret med begteststallet 2018. 

- Test Laddhybriderna kommer starkt på den svenska bilmarknaden. I täten finns en sydkorean, en japan och en tysk. Vi testar Kia Optima, Mitsubishi Outlander och Volkswagen Passat.

- Konsument I höstas var bränslepriserna uppe på rekordnivåer. Vi reder ut vad det är som påverkar kostnaden för bensin och diesel – och vad vi kan vänta oss i framtiden. 

- Resa Vi reser till shoppingmeckat Ullared.

- Statistik Hur var teståret 2018? Vi gör en djupdykning i statistiken bland bilarna vi satte på prov.  

- Gör det själv 12 000 mils hårt brukande har satt sina spår i kupén på vår Volvo V40. Det är dags för storrengöring – vi guidar dig till hur du fräschar upp insidan på bilen på bästa sätt!  

- Begrapport Peugeot 208. 

- Köpguide Fyra konkurrenter.

Plus mycket mer!
 
Här kan du hitta Vi Bilägare:

Gå in på Tidsams hemsida. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Här kan du köpa Vi Bilägare:

Lösnummer av Tidningar - Tidningstorget.se

Köp ditt lösnummer av tidningar & tidskrifter hos Tidningstorget! Vi har över 500 tidningar som du kan köpa löst och även tidningsprenumeration. Välkommen!

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.