Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 01/2016 - nytt nummer

Aktuellt nummer

Långtest: Nyheterna i långteststallet presenteras. Provkört: Renault Mégane, Lada Vesta, BMW X1, Mercedes-Benz GLE 500 e, Suzuki Vitara. Test: Terrängtävling mellan Volvo V60 CC, VW Golf Alltrack och Subaru Levorg.

Vi Bilägare 01/2016 - nytt nummer
Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 19 januari – innehåller bland annat:

- Långtest I Vi Bilägares långteststall händer det alltid saker kring årsskiftet. Fem nya bilar kommer till och några lämnar scenen. Läs om våra spännande nykomlingar!

- Test Blir familjekombin som får fyrhjulsdrift och terrängattribut i form av högre markfrigång och skärmbreddare i plast egentligen bättre och är förvandlingen värd pengarna? Vi har testat Subaru Levorg, VW Golf Alltrack och Volvo V60 CC.

- Reportage Vad händer från det att snön faller till att snösvängen kommer ut på vägarna? Vi reder ut hur snöröjningen fungerar.

- Provkörning Det är inte ofta vi provkör en Lada, men nu har det hänt. Hur står sig nya Vesta i konkurrensen? Och kan nya, fjärde generationen Renault Mégane sticka ut i getingboet Golfklassen? Dessutom: BMW X1, Mercedes-Benz GLE 500 e och Suzuki Vitara.

- Konsument Dyrt kamremshaveri.

- Begrapport Mazda 2.

- Köpguide Småbilar.

- Resa Vi bilar i norra Tyskland och letar slott.

Plus mycket mer!

Köp tidningen i butik eller få den hemskickad via Tidningstorget.
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.