Bild
Nästa artikel
Vintern biter inte på Honda CR-V

Vintern biter inte på Honda CR-V

Långtest

Vår Honda CR-V har klarat årets vinterprövningar bra. Radarn är inte lika känslig för snöbeläggning som på andra bilar och bilen går bra i snö.

Vinterns hastiga väderomslag i Stockholm biter inte på Honda CR-V. I normalt tempo spelar snödjupet mindre roll för framfarten i långtestlagets lilla suv.

Vi kan även rapportera att radarn är mindre känslig för snöbeläggning än många konkurrenters. De tidigare nämnda spökproblemen med parkeringsvarnarna är som bortblåsta, vilket gör det svårt att reda ut vad som egentligen orsakade de falska varningarna.

En sak som fortfarande irriterar är dock att parkeringssensorerna är så pass känsliga att de reagerar när jag stannar i en kö eller vid ett rödljus. Resultatet blir att jag slår av dem för att slippa pipandet. Sedan gäller det att komma ihåg att slå på dem igen vid parkering.

Diskutera: Vad tycker du om Honda CR-V?

Testinformation

Modeller i det här testet:

Honda CR-V 2,2 D Aut Executive

Betyg

  • 5 = Utmärkt
  • 4 = Mycket bra
  • 3 = Bra
  • 2 = Godkänt
  • 1 = Underkänt
Honda CR-V

Modell: 2,2 D Aut Executive
Årsmodell: 2013
Inköpspris: 394 800 kr
Aktuell körsträcka: 648 mil
Förbrukning (dek.): 6,8 l/100 km
Förbrukning (ViB:s): 7,8 l/100 km

Taggar: Långtest, , Honda CR-V

Kommentarer

#1
2013-04-17 21:03

Vintern biter inte på Honda?
Det ser det i alla fall ut som den gör där bak, riktigt biter sig fast.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.