Bild
Nästa artikel
De vann biljetter till F1-filmen Rush

De vann biljetter till F1-filmen Rush

Tävling

Tio vinnare svarade rätt på Vi Bilägares kluriga frågor och vann biobiljetter till F1-filmen Rush. Här ser du rätta svaren och vinnarna.

Få är de bilintresserade som har missat den stundande premiären av F1-filmen Rush. Den Oscar-belönade regissören Ron Howard ligger bakom det som av vissa beskrivs som en av tidernas bästa racingfilmer, i vilken konkurrensen mellan den våghalsiga playboyen James Hunt och den briljante perfektionisten Niki Lauda porträtteras.

Filmen tar dig med bakom kulisserna i några av världens tuffaste F1-race i en tid som beskrivs som seriens guldålder. En tid där förarna många gånger körde med livet som insats.

Tio vinnare som var först med att svara rätt på frågorna nedan har vunnit två biobiljetter vardera. Grattis!

Fråga 1:
Efter sina insatser på tävlingsbanan blev Niki Lauda invald i International Motorsports Hall of Fame. Vilket år skedde detta?
Svar: 1993.

Fråga 2:
Regissören Ron Howard har även medverkat i en annan film med bilanknytning. Premiären för denna skedde 1973 och hans rollnamn var Steve. Vad heter filmen?
Svar: American Graffiti/Sista natten med gänget.

Fråga3:
Vad heter skådespelaren som porträtterar James Hunt i filmen Rush?
Svar: Chris Hemsworth.

Här är alla vinnare:
Kim Engvall
Fredrik Ahlin
Dusan Ignjatovic
Amar Sacirovic
Björn Strindholm
David Källström
Mats Oliwsson
Johan Sandström
Robert Clevenholm
John-Erik Wiberg

Vinnarna har meddelats via e-post och får sina biljetter hemskickade inom kort.

Taggar: Tävling,
De vann biljetter till F1-filmen Rush

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.