Bild
Nästa artikel
Vi Bilägares (h)julbildstävling

Vi Bilägares (h)julbildstävling

Tävling

Ny chans att vinna bränslecheckar, i dag drar vi igång en ny fototävling. Skicka in dina bästa bilbilder och få chansen att vinna bränsle för 1 500 kronor.

I dag är det första advent, med andra ord står hjulen för dörren. Sommarhjulen står i vägen för garagedörren alltså. För att fira detta slår vi till med en fototävling. Bränslecheckar för 2 500 kronor står på spel.
 
Det handlar inte nödvändigtvis om att ta den tekniskt bästa bilden, mobilkameran duger fint. Det vi däremot vill se är en bil- och/eller trafikrelaterad bild med jul- eller vintertema. Juryn består av redaktionen och på tjugondag Knut presenterar vi vinnarna. Priserna består av bränslecheckar; förstapriset är på 1 500 kronor, andrapriset 700 och tredjepriset 300 kronor.
 
Självklart går det bra med en gammal bild, men vi vill att du har tagit fotot själv. Glöm inte att skriva ”Fototävling” i ämnesraden och namn och adress i mailet som du skickar till tavling@vibilagare.se.
 
God (h)jul och kör försiktigt!
Taggar: Tävling

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.