Bild
Nästa artikel

Special: Sommarutflykter i Sverige

Semester-guide

Behöver du tips på vart familjen ska styra kosan såhär i semstertider? Hämta inspiration från Vi Bilägares sommarspecial med utflykter i Sverige!

Special: Sommarutflykter i Sverige

Köp Vi Bilägares "Sommar i Sverige"

Vi Bilägares tips på sommarutflykter innehåller en fullständig guide till alla Sveriges sommarland. Dessutom: Rundresa i pittoreska Sörmland, fem fina trädgårdar i södra Sverige samt upplevelser omkring Högakustenbron i Norrland. Digital läsning som PDF att ladda ner i datorn, telefonen eller surfplattan, 20 sidor.

20161407103334.png?itok=0cZI6gQZ

20161407103335.png?itok=oVyo7Wqg

Taggar: Resor

Kommentarer

#1
2016-08-25 18:44

En utflykt som ofta glöms att nämna är, Vildmarksvägen. En pärla om man vill se naturen från bilfönstret. Ännu bättre om man kliver ur. Sagostigen, Trappstegsforsen, Saxnäs, Dimforsen och fjällen. Det är en resa på 500 km, missa den inte, den är fantastisk. Titta in på www.vildmarksvagen.se Den tog 2 dagar för oss, övernattning är inga problem. Notera att delar av vägen (över kalfjället) är avstängd under vintern, öppnar normalt först i Juni.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.