Nästa artikel
Enklare än någonsin att bli Premium-medlem – betala med Klarna
Premium

Enklare än någonsin att bli Premium-medlem – betala med Klarna

Publicerad 20 oktober 2022 (uppdaterad 20 oktober 2022)
Fler och fler läsare upptäcker fördelarna med att bli Premium-medlemmar på Vi Bilägare. Nu är det ännu enklare att komma igång.

För dig som inte vill prenumerera på pappersutgåvan av Vi Bilägare finns ett helt digitalt alternativ. Vi Bilägare Premium ger dig tillgång till allt vårt digitala material, inklusive tester, granskningar, reportage och provkörningar.

Du kan dessutom läsa vår e-tidning – en digital version av papperstidningen – i datorn, mobilen eller surfplattan. Det innebär att du kan ta del av våra tester och artiklar oavsett var du är.

Nu blir det ännu enklare att komma igång med och betala för Premium-medlemskapet. Vi har lagt till möjlighet att betala med Klarna, och där kan du själv välja hur du vill betala – till exempel att pengarna dras direkt från ditt konto eller från ditt kreditkort.

Oavsett hur du betalar sker det på ett tryggt och säkert sätt, och Klarna har identifiering via Bank-ID.

– Det ska vara enkelt att snabbt komma igång och bli Premium-medlem. Den här nyheten gör att du som läsare får ännu större möjlighet att själv välja hur du vill betala på ett tryggt sätt, säger Niklas Carle, chefredaktör på Vi Bilägare.

Klicka här för att komma igång och bli Premium-medlem!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.