Bild
Nästa artikel

Volvo-rea, långtestdrake och taklöst i minusgrader

Podcast

Avsnitt 43: Volvo S90 får ett fördelaktigt pris, nya långteststallet presenteras och så var det att köra nercabbat i minus 30. Detta och mycket mer i nya avsnittet av Vi Bilägares podcast.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionschefen Tommy Wahlström som får besök av reportern Fredrik Diits Vikström och webbredaktören Maria Dahlin.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig helg, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Kommentarer

#1
2016-01-29 20:47

Nog finns det väl andra tidningar med långtest. Jag har en Autobild där de kört 20 000 mil. Jag kör 4000 mil på 1,5 år så det är väl inga jättesträckor.

#2
2016-01-30 09:44

Varför gör inte ViB mer videomaterial?

#4
2016-02-01 06:46

Hej Japsen. Vi gör oss inte så bra på bild... skämt åsido, att filma tog för mycket resurser, så nu satsar vi på kortare klipp på vår instagram och facebook-sida.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.