Bild
Nästa artikel
Upplysning, rymdsoldat och testresultat

Upplysning, rymdsoldat och testresultat

Podcast

Avsnitt 105: Vi går igenom teståret 2018, jämför ljus förr och nu och berättar hur det var att provköra Toyota RAV4. Vad står egentligen den förkortningen för? Vi reder ut!

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Maria Dahlin, Tommy Wahlström och Nils Svärd. 
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast, Toyota RAV4

Kommentarer

#1
2019-01-25 16:07

Har ni kollat vad en bensinhybrid släpper ut i co2 jämfört med en diesel? Verkar inte så då ni säger att co2 utsläppen ökat när det säljs mer bensinbilar, det kan ju vara rätt. Men ni glömmer ju att upplysa konsumenterna att hybrider har lägre co2 utsläpp än en diesel, så om vi fick folk att köpa hybrider istället för vanliga bensinbilar och dieselbilar så sjunker co2 utsläppen. Ni är dåliga på att tala om detta alt är ni själva dåligt pålästa om det, kanske dags att läsa på i detta ämne och jämföra co2 utsläppen med hybrider vs normal bensin/diesel, även lägre Nox utsläpp med hybrid.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.