Bild
Nästa artikel
Spanska tapas med svensk krydda

Spanska tapas med svensk krydda

Podcast

Avsnitt 63: I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast blir det spanskt plockbord med rykande färska provkörningar från Barcelona: Volvo XC60 och Seat Ibiza.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Tommy Wahlström och Nils Svärd.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Kommentarer

#1
2017-05-18 21:55

Trevlig pod skrattade gott på slutet, spanjorernas spretande upplägg...jag tror inte att det är så helt naivt, VW är das auto men jag undrar jag hur länge som Skoda håller sin plats närmst till höger om tronen?
Trevligt är också att Volvo har blivit tight, det kostar ju en slant att få detta men att samtidigt på den prisnivån är det ju helheten som råder så att ja framtiden verkar tryggad.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.