Bild
Nästa artikel
Sommartest, tutor vi minns, doftprov och nyförvärv

Sommartest, tutor vi minns, doftprov och nyförvärv

Podcast

Avsnitt 123: Vi berättar hur långtestarna Audi A6, Avant, Dacia Duster, Ford Focus Active, Hyundai Kona Electric och Volvo V60 klarar sig i sommarvärmen. Dessutom presenterar vi en ny redaktionsmedlem, luktar på säsongens kupédofter och pratar minnesvärda biltutor.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson, Calle Carlquist, Maria Dahlin och nye medarbetaren Klas Skarin. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

 
Visa det här inlägget på Instagram

Fem på rad. #Sommartestet

Ett inlägg delat av Vi Bilägare (@vibilagare)

Kommentarer

#1
2019-06-07 19:34

Bra diskussion där om värdet av att kunna styra de bakre fönsterhissarna via en app eller inte. Typ. Min bil är pre app så jag saknar ju inte finesserna men utvecklingen måste gå vidare. Det är fullt möjligt att min nästa bil är en eldriven självkörande dator på fyra hjul. Eller så köper man sin sista "Calle-bil" inför det definitiva slutet för mekaniska lösningar.

#2
2019-06-08 13:42

vita bilar får mig alltid att tänka på hemtjänsten i någon kommun

#3
2019-06-09 12:39

Har Wedberg redan slutat på ViB? I senaste Teknikens Värld (printupplagan som kom första veckan i juni) fanns han med med porträtt i redaktionsrutan. En kort sejour på ViB i så fall...

#4
2019-06-17 08:15

I tidningen så spekulerar man i att det är 4-seriens facelift som påverkat design-resultatet, men det tror inte stämmer. Det är snarare introduktionen av Gran Coupe'n F36 som påverkat resultatet, den modellen fanns knappt vid föregående mätperiod.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.