Bild
Nästa artikel
Råsop, road rage och svenskt stål

Råsop, road rage och svenskt stål

Podcast

Avsnitt 65: I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast pratar vi om hur Audi går på knock i A5 cab, Mitsubishis kvalitetshöjning i Eclipse Cross och att det sitter svenskt stål i nästan varje ny bil. Plus anekdoter om rasande motorvägsresenärer.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Fredrik Diits Vikström och Tommy Wahlström.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Kommentarer

#1
2017-06-22 19:35

Trevligt att lyssna på! Men jag tror att Mitsubishi nog fått stopp i sitt utvecklingsarbete eftersom Renault/Nissan nu vill att elektrifieringen av bilar inom koncernen ska samordnas och det är väl det minsta den är idag med alla olika modeller och standarder.

#2
2017-07-05 13:32

Trevligt att lyssna och motorvägs fenomenet känns igen.
Att inte folk fattar vad farthållare är bra för.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.