Bild
Nästa artikel

Punktering, cykelsemester och draghäst

Podcast

Avsnitt 132: Maria, Anders och Tommy är tillbaka från semestern och har massor att berätta om sina äventyr med nya och gamla långtestbilar.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson, Tommy Wahlström och Maria Dahlin. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
 

Kommentarer

#1
2019-08-16 17:56

Ja, Norge rekommenderas å det varmaste! Särskilt områden kring Stryn/Loen/Olden.

#2
2019-08-16 20:26

Det finns ju två olika system för övervakning av däcktryck och XC40 använder ju den trubbigare sorten med ABS beräkning och den modellen kan inte varna för omedelbara svåra punkteringar som i det här fallet.
Ett typexempel på ett scenario då man inte har någon nytta av det systemet.

Samtidigt kan man se konsekvenserna och det besvär och den röra det blir när man inte har ett riktigt reservdäck att byta med.
Att tycka det som hände var toppenbra är en märkligt avtrubbad modern reaktion i jämförelse med hur mycket bättre det skulle varit med ett reservdäck.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.