Bild
Nästa artikel
Nytt år – nya bilar, nya ansikten!

Nytt år – nya bilar, nya ansikten!

Podcast

Avsnitt 103: I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast presenterar vi årets långteststall, hälsar på en ny medarbetare och listar bilnyheterna som väntar oss under 2019.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson och nytillskottet Erik Wedberg. 
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2019-01-11 16:23

3 mil är ju god marginal. :-) Men stalltipset är att kolla på batteriprocenten istället, det ger lite bättre känsla för räckvidden. Glöm inte att Konan har rattvärme, man slipper blåa knogar. ;-)

#2
2019-01-11 19:13

Elbil verkar mest jobbigt.

#3
2019-01-13 13:13

Wedberg en intressant värvning. Vederhäftig skribent, blir nog bra.

#4
2019-01-13 16:29

Verkligen bra med Eric Wedberg, skönt se de föryngrar sitt testlag lite med och öppnar upp för folk som kanske med står för lite mer nytänk. Har tyckt han har varit riktigt bra på Teknikens Värld. Synd dock han slutar där då jag prenumererar på den tidningen. Man kan ju undra vad som fick honom lämna jobbet som testchef på den tidningen för att gå till Vib.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.