Bild
Nästa artikel
MX-5 och Civic Type R – Körglad midsommar!

MX-5 och Civic Type R – Körglad midsommar!

Podcast

Avsnitt 31: I veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast hör du om efterlängtade och precis provkörda busbilarna Mazda MX-5 och Honda Civic Type-R. Det bjuds även på trafiktips inför storhelgen.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du Maria Dahlin som får besök av redaktionschef Tommy Wahlström och reporter Fredrik Diits Vikström.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig midsommar, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera:  Vilket är ditt tips för att köra säkert i midsommartrafiken?

Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2015-06-19 07:31

Mitt trafiktips är att köra över semesterfirare i vänsterfilen som sover och inte vill flytta på sig. Fyfan för högtider. Det är då alla trafikovana hittar ut på vägarna. Man märker det direkt på det helt förvirrade och ovana sätt att framföra fordonet. Såna som inte sett motorvägen norröver eller söderöver på ett år och tvärbromsar för alla typer av nya skyltningar som de inte känner igen sen förra året.
Skulle polisen göra vänsterfilskontroller under midsommar skulle de ha fullt upp.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.