Bild
Nästa artikel
Mot de vita vidderna

Mot de vita vidderna

Podcast

Avsnitt 75: I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast pratar vi om årets vintertest av medlemmarna i långteststallet: Volkswagen Polo, Volvo XC40, Kia Optima PHEV, Opel Insignia och Skoda Karoq.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Nils Svärd och Calle Carlquist.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2018-01-26 15:12

vem orkar lyssna på detta?

#2
2018-01-26 16:48

Dålig podcast. "Köp tidningen så får ni veta hur det gick"

#3
2018-01-26 22:02

Något kan man ju gissa, bilen som erbjuder att man kan välja vilka funktioner man vill ha eller inte vid varje start och sedan själv kopplar in det man valt bort efter en stund, bör vara Polo.
Annars är det väl lite svårt att gissa helt säkert.

#4
2018-01-27 14:41

Otroligt bortkastad tid eftersom det är köp tidningen, ngt roligt kunde man väl berättat.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.