Nästa artikel
Lyxiga elsuvar, sladdlösa hybrider och bästa bilen enligt ägarna
Podcast

Lyxiga elsuvar, sladdlösa hybrider och bästa bilen enligt ägarna

Publicerad 2023-06-02 14:00
Avsnitt 311: Lyxiga elsuvar och vettiga vardagshybrider står på dagordningen i detta avsnitt av Vi Bilägares podcast. Och så dyker vi ner i vår konsumentundersökning AutoIndex och tar reda på vilken bilmodell som ägarna tycker är bäst!

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. Medverkande: Anders Helgesson, Klas Skarin och Tommy Wahlström.

Vi har blivit med mail! Har du frågor, synpunkter eller tips på ämnen som poddredaktionen ska ta upp – skriv till podd@vibilagare.se.


Kinesiska lyxelsuvarna Hongqi e-HS9 och Nio EL7 utmanar testvinnaren Audi Q8 e-tron i ett nytt elbilstest. Klarar kämpen från Ingolstadt att hålla undan från den röda faran?

Efter miljöbilsbonusens försvinnande kliver de sladdlösa, självladdande hybriderna åter fram som det vettiga valet för vanligt folk. Den ovanligt rymliga prispressaren Dacia Jogger Hybrid möter Kias crossover Niro och världens mest sålda bil, Toyota Corolla, i ett test som du kan läsa här. Vilken är vettigast? Vilken är snålast? Vilken ska man köpa?

I vår konsumentundersökning AutoIndex har vi räknat ihop betygen från privata bilägare i Sverige, Norge och Danmark och kan nu avslöja vilken bil ägarna själva tycker är bäst!

Prenumerera med Apple Podcaster Prenumerera med Spotify Prenumerera med Google Podcasts

 

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (0)

Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.