Bild
Nästa artikel
Långkörare: Vi Bilägares jul- och nyårsspecial

Långkörare: Vi Bilägares jul- och nyårsspecial

Podcast

Avsnitt 73: Varsågod! Ett extra långt podcast-avsnitt med julrim, årskrönika och goda råd längs vägen.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. Det här är ett specialavsnitt som är en timme långt – kanske något att lyssna på under bilresan till och från släkt och vänner under jul och nyår? Vi bjuder på julrim, en årskrönika om 2017 års största bilnyheter och långtestverksamhet och även tips hur du säkrast tar dig dit du ska i vintertrafiken.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
God jul och gott nytt år, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om avsnittet?
 
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2017-12-21 21:48

Lite småputtrigt, så där. Bara glöggen som saknades. (Väl?)
Det blir lite mer personligt att höra omdömen om långtestbilarna, än att läsa något mer genomtänkt.
Juklappsrimmen, ja – några var okej, andra lite mindre.

Hur som helst önskar jag redax, läsare och skribenter ett en god jul.

#2
2017-12-22 17:56

Bra jobbat! Intressant, mysigt och bitvis informativt. En generell fundering över julklappsrim där själva innehållet avslöjas - det ska man väl undvika? God Jul på er!

#3
2017-12-25 11:29

Motorjournalisterna bär ansvar för att knapparna försvann som det klagades på utan måtta mellan 2005 och 2014 och för införandet av blanka paneler och lister till följd av klagomål på tråkiga och grå inredningar med lite lyxkänsla som man började oja sig över runt 1990 och framåt.

Och dieselmotorns dominans lika så, motorjournalisterna igen, genom att man efter år 2000 praktiskt taget upphörd helt med att testa och provköra annat än dieselbilar...
Och många andra trender göds och förstärks och uppmuntras just av motorjournalister.

Men man erkänner aldrig detta inflytande, "vi är maktlösa" "vi har inget inflytande" och "vi påverkar verkligen ingenting" är den självbild man har, maken till verklighetsfrämmande självuppfattning.

Så tänk lite på vad ni häver ur er, tänk igenom ämnet, begrunda det noga ur olika synvinklar innan ni börjar släppa känslorna hej vilt fria för det får konsekvenser...

Att ni själva bidragit till att skapa just det ni nu klagar över borde få er att inse att tillvaron är mer invecklad än vad man allmänt tycks tro.

Ta ansvar och skyll inte ifrån er på alla andra Tack!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.