Bild
Nästa artikel
Laddboxar, familjeskåp och miraklet i Sveg

Laddboxar, familjeskåp och miraklet i Sveg

Podcast

Avsnitt 106: Vi ger tips för dig som funderar på att installera laddbox, pratar om provkörningen av Toyota Proace och testet av Ford Kuga, Honda CR-V och Kia Sportage. Och så går vi igenom kommande vägbyggen och berättar varför en händelse i Sveg bör skrivas in i historieböckerna.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson, Fredrik Diits Vikström och Maria Dahlin.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2019-02-04 08:37

Låspiggen i kontaktdonet låser enkom vid pågående laddning, handlar om ladd- och elsäkerhet. Sen kan man som regel välja om kontakten ska förbli låst efter avslutad laddning (i Konan är det en knapp vid vänstra knäet för detta ändamål).

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.