Nästa artikel
Kia Niro EV, Mercedes EQS, elbils-bubbla och bilfärger
Podcast

Kia Niro EV, Mercedes EQS, elbils-bubbla och bilfärger

Publicerad 2022-06-17 14:00
Avsnitt 285: Elbilar för folk och elit. Kränkta amerikaner som vill ha gratis påfyllning av bränsle. Nystartade elbilsföretag balanserar på ruinens brant. Det här avsnittet av Vi Bilägares podcast vill du inte missa.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. Medverkande i detta avsnitt är Anders Helgesson, Tommy Wahlström och Maria Dahlin. 


I veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast pratar vi bland annat om bilfärger. En ny genomgång från en amerikansk sajt visar att skrikiga och speciella lackfärger faktiskt inte behöver vara någon katastrof för andrahandsvärdet, som många tror – de kan faktiskt i vissa fall öka värdet på bilen.

Tommy Wahlström provkörde nyligen Audi RS3 i färgen Kyalamigrön. När han varit ute och kört en sen kväll blev han stoppad i en poliskontroll.

– Jag möttes av ett hav av blåljus i en massiv hastighetskontroll. Jag fick prata med en glad polis om det ena och det andra, och berättade att det var en testbil för Vi Bilägare. Då sa han ”jag undrade just om du hade valt den där färgen själv”. Det var kanske inte så snällt?, säger Tommy.

Prenumerera med Apple Podcaster Prenumerera med Spotify Prenumerera med Google Podcasts

 

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (1)

  • 2022-06-18 22:36 Nuvarande Kia e-Niro laddar…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.