Bild
Nästa artikel
Jazzig provkörning och dubbat grubbel

Jazzig provkörning och dubbat grubbel

Podcast

Avsnitt 37: I veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast får du höra vilken bil som är 233% farligare än medelbilen. Vi avhandlar bland andra VW Passat Alltrack, Mercedes GLC och Honda Jazz. Dessutom svarar däckexpert Erik Rönnblom på den eviga frågan – Dubbat eller dubbfritt?

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionschefen Tommy Wahlström som får besök av reportrarna Fredrik Diits Vikström och Erik Rönnblom.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig helg, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2015-10-15 09:03

En sak ang. dubbdäck. I praktiken kör många med väldigt slitna dubb när de inte byter själv och kör flera månader utanför den isiga säsongen. Mitt förslag till det många dubbförbud som diskuteras är att de ska gälla vid plusgrader...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.