Bild
Nästa artikel
High-tech-parkering, Capturtest och megaskärm

High-tech-parkering, Capturtest och megaskärm

Podcast

Avsnitt 148: Sveriges enda automatiska parkeringsgarage stänger efter haveri. Vi reder ut varför och blickar ut mot andra robotstyrda bilförvaringar runtom i världen. Dessutom pratar vi med Hedin Bil som kanske ska hjälpa Byton att etablera sig i Sverige. Och så har vi provkört nya Renault Captur.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Hempel, Tommy Wahlström och Maria Dahlin. Vi har även gjort intervju med Stig Sæveland, vd på Hedin Automotive om ett eventuellt samarbete med bilmärket Byton. Du hör också Laurens van den Acker, chefsdesigner på Renault, om utseendet på nya Captur.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!

Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?
 
Taggar: Podcast

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.