Bild
Nästa artikel
El-feber, veganvänlighet och räckviddslycka

El-feber, veganvänlighet och räckviddslycka

Podcast

Avsnitt 110: Fredrik och Tommy sammanfattar sina upplevelser från bilsalongen i Genève och Maria är less på eldrivna coupésuvar.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Fredrik Diits Vikström, Tommy Wahlström och Maria Dahlin.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2019-03-08 15:07

Var fransmännen verkligen neutrala i sitt val av årets bil...?

#2
2019-03-08 15:48

Intressanta intervjuer om biltillverkares framtidsplaner när det gäller framdrift. Om de är förvirrade så ska inte vi bilköpare vara glasklara över framtiden. Det blir bara dumt.

#3
2019-03-08 17:44

Håller för övrigt med Tommy om Suzuki Jimnys attraktionskraft. Den är verkligen läcker men har förutom den påtalade dåliga krocksäkerheten även för dålig motorisering vilket bonus/malus straffar hårt.

#4
2019-03-08 19:14

Hur ska länderna kunna producera tillräckligt med el om alla kör elbilar i framtiden. Elnäten räcker inte till och ju fler kärnkraftverk man lägger ned, desto sämre blir tillgången på el. Säg att man kommer att ha kanske 20 miljoner elbilar i Tyskland i framtiden och bara vindsnurror eller sol som ska ladda dem och så blir det regnigt och vindstilla en vinterdag i januari och bostäderna och fabriker går för högtryck i energianvändning. Då blir det många stillastående bilar i Tyskland och troligen i Sverige också och alla kommer försent till jobbet, ha,ha.

#5
2019-03-08 19:29

Jag håller med, varför ingen helt vanlig bil? ...typ en sedan/kombi... det är ändock den bästa utformningen på en praktisk bil som dessutom är rimligt energisnål. Fula crossover coupé ala X6 är bara fjantigt, och otroligt korkat egentligen. Fram för vanliga bilar.. klarar man inte av den "låga" höjden... men ta bussen då kanske? Dessutom är vanliga bilar olika, en del är lite högre.. andra lite lägre...det går inte att dra alla över samma kam.

#6
1
2019-03-09 09:36

Orkar inte lyssna.

Men "El-feber, veganvänlighet och räckviddslycka" låter underbart.

#7
2019-03-09 10:27

@Styggavargen: "klarar man inte av den "låga" höjden... men ta bussen då kanske"? Din inställning till kroppslig ohälsa hos andra är osmaklig. Det är inte första gången du visar den i inlägg. Det kallas förakt för svaghet, och visar på intolerans och oförmåga att förstå sina medmänniskor.

#8
2019-03-11 01:51

Rätt sorgligt att vib inte har varit hos Kristian Von Koenigsegg och tittat på nya Jesko...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.