Bild
Nästa artikel
Volvo S60 CC var en av nyheterna i Detroit.
Volvo S60 CC var en av nyheterna i Detroit.

Detroit-nyheter, långtest och senast körda bilarna

Podcast

Avsnitt 15: I årets första podcastavsnitt hör du bakom-kulisserna-snack om nya långtestbilarna. Vi har kört sportig Peugeot, rullat några vardagsmil i BMW 2-serie och vi kan bjuda på Citroën C4 Cactus första vardagsomdöme.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du Andreas Jennersjö som får besök av reporter Fredrik Diits Vikström och redaktionschef Tommy Wahlström.
 
I årets första podavsnitt
pratar vi om nyheterna från bilsalongen i Detroit och så får du en presentation av årets långteststall plus mycket mer trivsamt trafik- och motorsnack.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Vi Bilägares podcast finns även på Itunes, prenumerera på oss där!
 
Trevlig helg, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2015-01-18 22:30

Att kaktus är en Citron var ju rätt väntat.
Att Passat nästan är 200 kg lättare än Mondeo trodde jag inte.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.