Bild
Nästa artikel
Årets Bil-podden dag 7

Årets Bil-podden dag 7

Podcast

Avsnitt 93: Vi har kommit fram på slutet för testveckan i Tannishus. Våra utsända Tommy Wahlström, Fredrik Diits Vikström och Anders Helgesson har nagelfarit ett trettiotal nya bilar under veckan. Här kommer uppsamlingsheatet med alla modeller som kandiderar till utmärkelsen Årets Bil och som vi inte tidigare hunnit med att diskutera.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. Under en veckas tid befinner vi oss på Danmarks nordkust för att provköra kandidaterna till Årets Bil 2019. I det här avsnittet hör du redaktionschefen Tommy Wahlström och reportrarna Fredrik Diits Vikström och Anders Helgesson. 
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om avsnittet?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2018-09-28 08:23

Lägg ner denna blufftävling. Alla är så insydda i varandra det är tragiskt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.