Bild
Nästa artikel
Årets Bil-podden dag 6

Årets Bil-podden dag 6

Podcast

Avsnitt 92: Vi pratar med presscheferna David Lilja, från Kia och Erik Gustafsson från Toyota/Lexus. Dessutom recenserar vi suvarna Hyundai Santa Fe, Seat Tarraco och Honda CR-V.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. Under en veckas tid befinner vi oss på Danmarks nordkust för att provköra kandidaterna till Årets Bil 2019. I det här avsnittet hör du redaktionschefen Tommy Wahlström och reportrarna Fredrik Diits Vikström och Anders Helgesson. Gäster i dagens avsnitt är presscheferna David Lilja från Kia och Erik Gustafsson från Toyota/Lexus. 
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om avsnittet?
Taggar: Podcast

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.