Nästa artikel
Alfa Romeo Tonale, skandinavernas favoritbilar och säljstopp för fossilt
Podcast

Alfa Romeo Tonale, skandinavernas favoritbilar och säljstopp för fossilt

Publicerad 2022-06-10 14:00
Avsnitt 284: AutoIndex visar att suvar går hem när norrmän, danskar och svenskar. Alfisten Tommy har svala känslor för Tonale. Och 13 år kvar – sedan är det bara nollutsläppsbilar som gäller i Europa – kommer det att vara genomförbart?

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. Medverkande i detta avsnitt är Klas Skarin, Tommy Wahlström och Maria Dahlin. 


I senaste avsnittet av Vi Bilägares podcast pratar vi bland annat om MG Mulan, en ny elbil från det kinesiska märket som alltså heter samma sak som en Disneyfilm från 1998. På den europeiska marknaden verkar den döpas till det något mindre fantasifulla MG 4.

– Vi måste prata om hur kinesiska bilmärken döper sina bilar, säger Tommy Wahlström och nämner att MG Marvel R delar namn med ett amerikanskt företag som ger ut serietidningar och superhjältefilmer.

MG 4 ska utmana bland andra Volkswagen ID.3 och blir omkring 4,30 meter lång – ungefär samma längd som ID.3. Den blir bakhjulsdriven som standard, men i övrigt finns inga uppgifter om exempelvis räckvidd eller pris.

Prenumerera med Apple Podcaster Prenumerera med Spotify Prenumerera med Google Podcasts

 

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (2)

  • 2022-06-14 23:31 Så det var inte bara en…
  • 2022-06-11 19:20 Jag tycker MG Mulan var…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.