Nästa artikel
”Tack alla läsare för i år – vad vill du läsa om 2024?”
Krönika

”Tack alla läsare för i år – vad vill du läsa om 2024?”

Publicerad 16 december 2023
Läsarnas tips och synpunkter är det stadigaste fundamentet i Sveriges största biltidning, skriver Niklas Carle.

Ytterligare ett år går mot sitt slut. Under de gångna tolv månaderna har Vi Bilägares redaktion levererat strax över 1 200 tryckta sidor till läsarna, till vilka vi kan addera cirka 2 000 digitala artiklar som publicerats på vår hemsida. Testvinnare har hyllats och förlorare sågats.

Ibland har sidorna varit lätta att ta till sig, med inspirerande bilder och rolig grafik, medan andra har varit tyngre och behandlat saker som förbisedd konsumenträtt, där privatbilister hamnat i kläm. Trots att innehållet i spalterna varierat har merparten av artiklarna en sak gemensamt; de har startat med ett mejl eller ett telefonsamtal från någon av våra läsare.

Varje månad trillar det in hundratals brev och telefonsamtal till redaktionen med frågor och önskemål, där många leder till publiceringar som hjälper, utbildar eller upplyser våra läsare. Denna kontaktyta utgör det stadigaste fundamentet i Sveriges största biltidning och bidrar till att vi hela tiden håller oss på tå, för gör vi fel får vi höra det också. Var så säker.

»Har vi missat något viktigt mått i våra tester eller vill du ha fler vägkrogstester?«

När du läser det här är vi i full färd med att planera inför nästa års utgivningar. För att säkerställa att innehållet blir så relevant som möjligt för dig skulle vi därför uppskatta om du hör av dig med tips och förslag. Finns det någon del i tidningen som du vill utvidga? Har vi missat något viktigt mått i våra tester eller vill du ha fler vägkrogstester?

Alla tankar och åsikter är relevanta och vi lovar att göra vad vi kan för att svara på alla mejl, vilka ni skickar till redaktionen@vibilagare.se. I ämnesraden blir vi glada om du skriver 2024. 

En del av de frågor som kommer in till redaktionen handlar även om äldre artiklar, varför jag vill tipsa om Vi Bilägares omfattande arkiv. Här på sajten kan du som prenumerant logga in med dina uppgifter och ta del av tusentals tidigare publicerade artiklar. Biltester, provkörningar, produkttester, långtestrapporter och andra matnyttiga alster finns samlat i kronologisk ordning. 

Tack för 2023 – väl mött 2024!

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (9)

  • 17 december 2023 Podden var grym, den saknar…
  • 16 december 2023 Pi skrev: Ja, poddens…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.