Bild
Nästa artikel

Webb-TV: Vi provkör Mercedes V-klass

Webb-TV

Familjebussen har fått sig en uppdatering. Se film från när Vi Bilägare provkörde den.

Anders Helgesson gav sig ner till Barcelona i Spanien för att testköra Mercedes V-klass. Enligt honom är den är definitivt är bussig att köra, men har sina lyxiga förtjänster och kan vara ett bättre val än den sjusitsiga suven som många storfamiljer faller för.

Läs hela provkörningen i Vi Bilägare 08/2019 som kommer ut den 21 maj. Prenumeranter får tidningen en vecka innan det. Läs mer om prenumeration här!

Diskutera: Vad tycker du om Mercedes V-klass?

 
Webb-TV: Vi provkör Mercedes V-klass

Kommentarer

#1
2019-05-05 13:38

Seriöst, värdelöst ljud och måttligt spännande klipp. Här är ju alla Youtube-kanaler 1000 ggr bättre.

#2
2019-05-05 14:33

Vi får hoppas att ljudnivån i verkligheten inte är som i filmen där bilen körs på riktigt släta vägar.
Riktigt dålig inspelning som föregående insändare skriver och vem behöver se en som bara sitter och kör bilen när man på samma tid hunnit med att visa hela bilen vilket är det intressanta.
Och varför inget modernt utseende när motsvarande asiatiska bil ser mycket modernare ut fast modellen kom ut i början av tvåtusentalet ser man när man klickar på bilden i den här länken.
https://philkotse.com/toyota-previa-for-sale-in-marikina/2011-at-white-v...

#3
2019-05-05 20:18

ViBilägare är en tidning. Inte något multimediatjafs. Skriv artiklar istället för dessa poddar och videor. Eller är det för svårt och jobbigt?

#4
2019-05-06 13:00

Vad jag tycker om Mercedes V-klass? En överprissatt skitbil, med 70-tals chassi, som bara säljer för att den har ett Mercedes-märke i fronten. Vill man ha 7 säten och inte köra SUV så är VW Sharan, eller Ford S-Max/Galaxy mycket komfortablare alternativ. Och ja, jag har kört alla tre.

#6
2019-05-06 19:20

Kanske det, men de knakar inte i karossen över gupp och skallrar inte högljutt från inredningen på grov asfalt. V-klass är ungefär lika vridstyv som en kundvagn och det märks. Dessutom har den delad bakaxel, vilket ger intressanta vägegenskaper på vintern.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.