Bild
Nästa artikel

Webb-TV: Nya Skoda Superb har vuxit

Nyheter

Stor har blivit ännu större. Vi Bilägare spanar in nya Skoda Superb på bilsalongen i Genève.

Kommentarer

#1
2015-03-03 15:23

Skoda har gjort en fantastisk klassresa. Senaste generationen av Octavia är en mycket trevlig bil och nya Superben ser jättefin ut. Numera är det endast bilköparens åsikt och prestige som skiljer Skoda från VW+ att Skoda lämnar 3års garanti och är billigare.

#2
2015-03-03 16:05

Två påfyllnadsrör i tanklocket? Bensin/diesel men vad är det andra (blå)?

#3
2015-03-03 18:15

Det andra är för piss (också kallat AdBlue).

Varför inga skjutbana baksäten Skoda (simply clever)? Det är endast taxibilar som behöver ett sådant baksätesutrymme, för oss andra skulle vi kanske vilja utöka bagageutrymmet? Skulle passa simply clever konceptet väldigt bra! Hoppas dom fixat vatten problemen med dörrar och klimatanläggningens rör dom hade strul med med dom första satsen av MQB-bilar + tanklocket och en väldigt massa mera (tror nog dom lärt sej av VWs tabbar, Skoda brukar ju vara mera verklig kvalitet).

#4
2015-03-03 18:30

Kommer aldrig köpa en bil som kräver AdBlue. Slutdiskuterat. Maken till dumheter får man leta efter.
Det går att lösa utan AdBlue.

#5
2015-03-03 19:26

Intressant, har helt missat AdBlue grejjen faktiskt. Kanske blir så när man inte kör diesel.
Men AdBlue, gör det att man slipper regen mode osv på partikelfilter och också eventuellt igensatta filter som kostar skjortan att byta?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.