Nästa artikel
Volkswagen Caddy blir säkrare
Nyheter

Volkswagen Caddy blir säkrare

Publicerad 10 februari 2015
Som en del i en föryngringskur utrustas Volkswagen Caddy med aktiva säkerhetssystem som autobroms och adaptiv farthållare.
Uppdateringen av Volkswagens skåpbil Caddy till våren innebär att samtliga motoralternativ uppdaterats för att möta Euro-6-standard.
 
Utöver det och de sedvanligt försiktiga designförändringarna i front och akter har Volkswagen även gjort en uppryckning när det gäller säkerheten.
 
Caddy kan från och med i april fås med Volkswagens laserstyrda autobroms för stadstrafik, City Emergency Braking, och med radarbaserad adaptiv farthållare. Multikollisonsbroms som ser till att bilen inte rullar vidare efter en första krock är standard, trötthetssvarnare och helljusautomatik är tillval.
 
Diskutera:
Vad tycker du om uppdateringen av  Volkswagen Caddy?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • 2015-02-10 15:33
Pi

...och jag som ofta upplever att denna typ av bilar har väldigt närsynta förare uppskattar å andra sidan autobromsen - så minskar risken för whiplash-skador i min nacke. Vill du inte ha dessa säkerhetssystem Antifeministen så kan en Dacia Dokker rekommenderas - har den motsvarande Renaults rostskydd så borde den uppfylla dina krav.

#2 • 2015-02-11 15:48
Havsfidran

När Caddy Maxi kom för några år sedan var jag lite sugen. Men Nu är denna Iskall. Det är ju verkligen bara en ful förstorad skåpbil. Instrumentpanelen är Snygg. Men tack, men nej tack.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.