Nästa artikel
Video: Nissan Leaf korsas med King Cab
Video

Video: Nissan Leaf korsas med King Cab

Publicerad 22 september 2014
Om det var praktiska behov eller skaparlusta som fick Nissan-anställda i Arizona, USA, att bygga ihop elbilen Leaf med pickupen Navara låter vi vara osagt. Här är i alla fall resultatet.

Nissans personal på teknikcentret i Arizona, USA, behövde ett fordon att transportera saker med på området. Lösningen blev att kapa upp ett exemplar av elbilen Leaf och foga samman den med valda delar av en Nissan Navara.
 
Bilen ser dock ut att vara mer rolig än praktisk. Att flakmodellen av Nissan Leaf föddes i pickuplandet USA är kanske föga förvånande.
 
Diskutera: Vad tycker du om Nissan Leaf-pickupen?

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2014-09-22 18:32
Gunnar Lindberg

Problemet är nog lasttröskeln. Det känns säkert i ryggen när man lastar ett kolli på femtio kilo. Baklämmen borde ha vikts åt sidan.

#2 • Uppdaterat: 2014-09-23 09:36
Mistro

Med risk för att låta tråkig men när man antyder på en korsning mellan två helt olika modeller så vore det ju kul om det också var så!? Pickup,jo visst men vilka delar kommer ifrån en Navara?
Oavsett vilket så är sådana här byggen bra för att uppmärksamma elbilen.

#3 • Uppdaterat: 2014-09-24 14:40
Roger Skagerström

Den blev ju faktiskt snyggare så här än den var från början. Även om nu fulare hade varit en ordentlig bedrift :P Rätt taffligt bygge för att vara gjort av proffsfolk dock. Speciellt hjulhusen var ju riktigt B. Antar att de inte fått många kronor av Nissan dock...

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.